Foto: Jan Christensen/Getty Images
Conference League

Karakterer: Surt show, FCN - træn det her nu

Tipsbladet er klar med karakterer fra FC Nordsjællands opgør i Conference League mod Ludogorets.

Ludogorets - FC Nordsjælland 1-0 (0-0)

1-0 Jakub Piotrowski (79.)

FC Nordsjælland kan takke sig selv for, at de ikke skal spille i Europa efter nytår. Farum-klubben skulle bruge et enkelt point og havde alverdens muligheder for at få prikket en scoring i kassen. Ind ville bolden bare ikke, og derfor er Ludogorets og Fenerbahce videre.

Her er karaktererne til FC Nordsjællands spillere:

Andreas Hansen - 3
Efter et par uger på sidelinjen med en håndskade skulle der lige bankes rust af. Andreas Hansen var tæt på at kikse en tæmning i første halvleg, mens han få minutter senere tabte en bold for fødderne af en Ludogorets-spiller, som han dog fik presset til at overplacere sin afslutning. Derfra tog Andreas Hansen fint fra og kunne ikke gøre noget ved Ludogorets afrettede scoring.

Lucas Hey - 4
I opbygninsspillet havde Lucas Hey en mere tilbagetrukket rolle, mens han uden FC Nordsjælland på bolden stod stærkt i defensiven. En rigtig solid indsats af højrebacken, der også fik brudt en lovende mulighed i første halvleg.

Kian Hansen - 3
Kaptajnen er bare bundsolid, og det var han også mod Ludogorets. Han laver meget få fejl og er rigtig dygtig i sit afspil, selvom betingelserne var svære på et bøvlet græstæppe.

Adamo Nagalo - 3
Han er ikke på helt samme niveau som før sommerpausen, men mindre kan også gøre det. Lukkede fint af, men han havde også sine udfordringer på kuglen, ligesom han ikke havde styr på sin mand kort inde i anden halvleg, hvilket med lidt mere bulgarsk præcision kunne have kostet.

Martin Frese - 3
Venstrebacken fik i den bulgarske kulde en albue lige i ansigtet efter få minutter, men han lod sig ikke slå ud. Hvad han ikke havde defensivt, havde han tilgengæld offensivt, hvor hans venstreben gang på gang var en kilde til store muligheder til FC Nordsjælland.

Benjamin Nygren - 2
Svenskeren fik et dumt gult kort efter et kvarter, men var den FC Nordsjælland-spiller, der var tættest på at bringe sit mandskab i front. Opstanderen reddede dog for Ludogorets og ti minutter før tid bankede han en kæmpechance over mål. Fik en uheldig hovedrolle, da han afrettede en afslutning, som gik i mål.

Jeppe Tverskov - 3
Midtbanestyrmanden mister sjældent overblikket eller tager en forhastet beslutning, og det var også overskrifterne mod Ludogorets. Hans pasningsspil kiksede et par gange, som det gjorde for mange andre, men der var omvendt også nogle gode bolde frem i banen.

Daniel Svensson - 2 (ud 82.)
Man kan som altid ikke sætte en finger på arbejdsindsatsen, men han var uhyggeligt passiv i sit forsvarsspil, da Ludogorets bragte sig foran.

Christian Kjelder Rasmussen - 1 (ud 76.)
Lejesvenden har scoret tre gange i Conference League, men hans eruopæiske målnæse var gemt langt væk i Bulgarien. Han havde flere rigtig gode muligheder, som han ikke fik ordentlig træf på. Det var surt show for FC Nordsjælland, der skal hjem og træne afslutninger.

Marcus Ingvartsen - 1
I 30 minutter kunne man blive helt i tvivl, om Marcus Ingvartsen overhovedet var på banen. Han var ganske anonym, indtil han lavede en fiks detalje efter en halv time, som kostede en bulgarsk advarsel. Det var dog alt for få aktioner, den tidligere Bundesliga-bomber havde, og så var han tilmed blind passager, da Jakub Piotrowski bragte Ludogorets i front.

Andreas Schjelderup - 2 (ud 76.)
Nordmanden havde en fin aktion og en god afslutning efter få minutter, men derfra fik han ikke meget til at lykkes. Ludogorets var meget opmærksomme på ham, og det førte ofte til, at han blev pakket sammen. Man sad alligevel med følelsen af, at det skulle komme fra Andreas Schjelderup.

Indskiftere:
Jonas Jensen-Abbew - UB (ind 76.)
Blev sat ind i det sidste kvarter til at sætte prop i og styrre et resultat hjem.

Ibrahim Osman - UB (ind 76.)
Indskiftet til fordel for en tømt Andreas Schjelderup.

Conrad Harder - UB (ind 82.)
Blev kastet ind til slut for at score et mål.

Træner:
Johannes Hoff Thorup - 3
Han havde indstillet sit mandskab på en forsvarskamp, hvor man alligevel havde sine perioder på bolden. Det var sat godt op fra Johannes Hoff Thorups side, der overbemandede venstresiden omkring Martin Frese og Andreas Schjelderup, når man var på bolden, mens man fik lukket fint af uden bold. Han kan dog ikke gøre meget ved, at Ludogorets scorede på et afrettet skud, og hans egne soldater skal hjem og træne afslutninger.

Spillerne er vurderet ud fra Tipsbladets skala, der er som følger:
6 bolde: Verdensklasse.
5 bolde: Højt, internationalt niveau.
4 bolde: Fortrinlig indsats.
3 bolde: Godkendt præstation.
2 bolde: Skuffende, under middel.
1 bold: Dårlig præstation
0 bolde: Uacceptabelt.
UB: Uden for bedømmelse på grund af for kort tid på banen.