Video : Tipsbladet
Conference League

Vejle-boss advarer mod FCN: Bliver spektakulært

Vejles sportschef advarer sine rumænske landsmænd mod FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland og den rumænske storklub FCSB tørner sammen i den kommende runde af Conference League-kvalifikationen, og rumænerne har dårlige minder fra sidste sæson, når det handler om at møde et dansk hold.

Her tørnede FCSB og Silkeborg IF sammen i Conference League-gruppespillet, og Silkeborg vandt 5-0 både ude og hjemme mod et yderst tamt rumænsk mandskab.

Nu skal FCSB møde et endnu bedre hold, fastslår Vejle Boldklubs rumænske sportschef Marius Nicolae, der dermed advarer sine landsmænd på det kragtigste. Det har han også fortalt rumænernes præsident Vali Argăseală, der ringede til Nicolae for at blive klogere på FC Nordsjælland.

- Det er som at hoppe fra søen og direkte ned i en brønd. Der er store forskelle mellem FC Nordsjælland og Silkeborg. Og på deres budgetter, fastslår Marius Nicolae over for Gazeta Sporturilor.

Vejle-chefen fremhæver to FC Nordsjælland-spillere, og advarer især FCSB mod Ernest Nuamah.

- Nuamah bliver genstand for en spektakulær transfer. PSG og andre storklubber vil have ham. Han er en spiller, der kan lave kaos, selv om han kun er 19 år. Mohamed Diomande er også meget god, lyder det fra Nicolae.

FC Nordsjælland begynder på udebane på torsdag og spiller returkamp hjemme på Right to Dream Park en uge senere.