FCK vandt 2-0

F.C København vandt træningskampen mod Molde.

I den spanske by Marbella, er F.C København på træningslejr og idag spillede de imod det norske hold, Molde.

Molde har ikke klaret sig specielt godt og har i de andre kampe udvist en dårlig defensiv. Det blev også afgørende i dagens kamp.

Efter bare 16 minutter bragte det store forsvartalent, Mathias "Zanka" Jørgensen F.C København foran og så stod den ellers på F.C København resten af kampen.

Det danske hold havde mange chancer og årsagen til at de ikke scorede mere i første havleg var rent uheld. Fra anden halvlegs start, sendte Ståle Solbakken, Brian Oviedo, med flere på banen og det gjorde en forskel.

Der kom flere flow i spillet og efter 71 minutter gjorde Cesar Santin det til kampens resultat, 2-0. Minutterne efter, blev brasilianeren skiftet ud og ind kom den blot 16-årige, Kenneth Zohore. Det blev ikke til noget specielt for den unge angriber, men han fik vist Ståle Solbakken at han sagtens kunne være med.

Hos Molde, var der også lidt "dansk" på banen, da Djiby Fall var i angrebet og den tidligere F.C København spiller, Magne Hoseth var på den centrale midtbane. Djiby Fall var totalt anonym i hele kampen og lignede en spiller, som er blevet en hel del tungere af at være i Moskva uden kampe.