Landshold

Fischer vil savne kærligheden

Viktor Fischer kommer til at savne kærligheden i FC Midtjylland.

Viktor Fischer blev i den forløbne uge den tredje danske teenager i Ajax Amsterdam, da han skrev kontrakt med den hollandske talentfabrik. Det betyder dog også, at han må forlade en dansk en af slagsen, nemlig FC Midtjylland. Han kommer til at savne livet på heden.

- Jeg kommer til at savne trygheden og den kærlighed, der er i den her klub, fra træner til spiller. Det bliver noget helt nyt nu, hvor man skal stå på egne ben, men det er en del af livet som professionel fodboldspiller, siger Viktor Fischer til FC Midtjyllands hjemmeside.i

Viktor Fischer kom til FC Midtjylland fra AGF i sommeren 2009 og har altså spillet to år i det midtjyske talentakademi. Han har en forklaring på, hvorfor så mange spillere fra Herning-klubben klarer sig godt i den professionelle fodboldverden.

- I modsætning til andre danske klubber så er den seriøsitet, der er her - spillerne er enige om, at vi ikke gør det for sjov - er forskellen. Der er ikke kun 11 eller fem spiller, men hele truppen, der vil være professionelle spillere. Vi presser hinanden og hjælper hinanden ved at være så dygtige, som vi er, siger Fischer.

Læs også: Steinlein: Ajax og Fischer et perfekt match: