• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Jesper Grønkjær er meget tilfreds i FC København, men hans kontrakt med klubben udløber til sommer, og landsholdsspilleren vil ikke sætte begrænsninger for fremtiden.

Af Kristian Østerby Jepsen

FC København havde første træningsdag her til formiddag, og Jesper Grønkjær var sammen med holdkammeraterne en tur rundt om Damhussøen inden en kort gang træning på træningsanlægget. Grønkjær går sin sidste halvsæson i møde i hans nuværende kontrakt, men hvad der skal ske til sommer er endnu et uforløst spørgsmål.

- Situationen er som hele tiden, at jeg har kontraktudløb til sommer, og jeg går selvfølgelig og overvejer, hvad der skal ske. Hvordan mine overvejelser er, det holder jeg for mig selv. Der vil blive meldt noget ud på et tidspunkt, mere kan jeg ikke sige, siger Jesper Grønkjær til tipsbladet.dk.

Hvordan står du i forhold til udlandet?
- Jeg vil sige, at der ikke er grund til at give sig selv begrænsninger - men når det er sagt, så er jeg helt vild glad for at være her, og det har været en kæmpe oplevelse at komme hjem, siger landsholdsspilleren.

Jesper Grønkjær understreger, at lønnen ikke spiller noget rolle i forhold til valg af klubber i fremtiden, men hvad der kommer til at ske hænger stadig som et uforløst spørgsmål i januarluften.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020