• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Bestyrelsen for Køge Boldklub A/S har mandag været nødt til at indstille til skifteretten, at selskabet fra dags dato bliver taget under konkursbehandling

Af Kristian Østerby Jepsen

Det har skrantet længe i Køge Boldklub. Flere gange har den traditionsrige klub forsøgt at fusionere med lokalrivalerne fra Herfølge, men hver gang er det endt uden en permanent løsning. Nu har bestyrelse set sig nødsaget til at tage den drastiske beslutning.

- Vi har til sidste forsøgt at finde en løsning, der kunne tilgodese såvel spillere/trænere som de samlede kreditorer således at selskabet kunne drives videre med fusionen med Herfølge som et mål fra den kommende sæsonstart. Desværre har dette ikke været muligt - hvilket vi beklager meget, siger bestyrelses formand Bent Jensen i en pressemeddelelse, og fortsætter:

- Vi håber det bedste for fodbolden i Køge og forventer at de indledte forhandlinger med vores moderklub (Køge Boldklub) vil forløbe således, at såvel fodbolden i Køge som Køge Boldklubs interesser bliver tilgodeset bedst muligt.

Klubben er grundlagt i 1927, og vandt danmarksmesterskabet i 1954 og 1975.