• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Nando Rafael har spillet sammen med flere gode angribere, men hans holdkammerat i AGF, Peter Graulund, er noget specielt.

Af Kim Michelsen

Der er umiddelbart større pres på AGF'erne Nando Rafael og Peter Graulund i denne forårssæson, fordi de er de to eneste etablerede angribere i truppen, som er fit. Liberianeren Dioh Williams misser resten af sæson med en alvorlig ankelskade.

Graulund er utilregnelig god
Tysk-angolanske Nando Rafael har været i store klubber som Ajax Amsterdam, Hertha Berlin og Borussia Mönchengladbach og været på hold med en mængde store stjerner, men i AGF spiller han ifølge sig selv sammen med en helt speciel spiller.

- Jeg har spillet sammen med flere gode angribere, men Peter Graulund har noget specielt. Han er så hurtig. Når han får bolden, ved man, at han vil gøre noget. Som forsvarsspiller ved man aldrig, hvad Peter finder på. Ikke engang mig som hans angrebsmakker. Jeg skal altid være vågen, så vi kan holde øje med, hvor vi befinder os i forhold til hinanden. Jeg holder øje med hans kropssprog for at se, hvad han gør i næste øjeblik. Det bliver et godt makkerskab, siger Nando Rafael til tipsbladet.dk.

Nando Rafael spillede for det meste sammen med Dioh Williams, når de begge var klar i efteråret, og det er lidt noget andet end at være makker med Peter Graulund.

- Det er anderledes at spille sammen med Peter end Dioh. Dioh bevæger sig meget rundt og leder efter bolden, mens Peter har et fantastisk øje for mål inde i boksen, siger Nando Rafael.

Læs også:
Peter Graulund: Erik Rasmussen er fantastisk

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020