• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Regginas præsident, Lilo Fotti, har endnu engang blandet mafiametoder og fodbold sammen overfor en dansk fodboldlegionær.

Af Kristian Hertz

Endnu en dansker er havnet i problemer i Reggina. Nicki Bille Nielsen var den første af danskertrioen i klubben, der kom til klubben. Siden kom også Kris Stadsgaard og Mike Tullberg til. Nu har alle tre forladt klubben.

Nicki Bille havde stor succes det første år i klubben, men blev siden lejet ud til mindre Serie C-klubber for at blive helt Serie A-klar. Og så startede problemerne for den offensive spiller.

– Efter et år i Reggina blev jeg lejet ud til Martina Franca og Luchese, men begge serie C-klubber gik fallit og Lilo Fotti, præsidenten i Reggina, lovede, at han nok skulle holde mig økonomisk skadesløs.

– Sandheden var, at han løb fra alle løfter. I et år har jeg ikke fået løn og har levet af den bonus, jeg fik fra det første år i Reggina.

– Der var trusler og ubehagelige samtaler, da jeg truede med advokat for at få vores tilgodehavender.

Nicki Bille Nielsen, der har en fortid i Valby-klubben FREM, besluttede som sine to landsmænd, at nu var det nok med præsidentens mafiametoder.

– Til sidst kunne jeg ikke mere, og i samråd med min agent besluttede vi at ophæve samarbejdet. Det blev dyrt for både Nikola Juric og mig selv, for vi måtte opgive alle økonomiske tilgodehavender for at komme ud af kontrakten, der ellers løber frem til 2009.

Nicki Bille kom til Reggina som 18-årig i 2006. Danskeren har optrådt på de fleste ungdomslandshold.