• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Forrygende Dumfries storspillede

Foto: Getty Images

Holland endte med at vinde 3-2 i et fedt opgør. Tipsbladet.dk ser nærmere på kampen her.

Af Oliver Okstrøm

Holland - Ukraine 3-2 (0-0)
1-0 Georginio Wijnaldum (52.)
2-0 Wout Weghorst (59.)
2-1 Andriy Yarmolenko (75.)
2-2 Roman Yaremchuk (79.)
3-2 Denzel Dumfries (85.)

Kampens bedste:

Holland
Det kunne næsten ikke være andre end Denzel Dumfries, som skulle afgøre kampen. Han havde i løbet af kampen spillet en fremragende kamp, som alene ville gøre ham til opgørets mest opsigtsvækkende spiller med utallige udfordringer.

Men med et mål sætter han sig lige en tand over alle andre på banen med sit sejrsmål. Det var desuden også den første scoring fra hans side for det hollandske landshold, så man må sige, at han forstår sig på timingen for sådan noget.

Ukraine:
Når man sender sådan en hammer i kassen, som Yarmolenko gjorde, så skal der dæleme meget til at overskygge ham. Det var desuden med til at smide benzin på de få flammer og gløder, som var tilbage hos ukrainerne efter Holland havde scoret til 2-0.

Endvidere skal det også nævnes, at Yaremchuk bag udligningen bestemt ikke er glemt, ligesom Manchester City-spilleren Oleksandr Zinchenkos store rolle på mandskabet er til at få øje på nærmest hele tiden.

Kampen værste:
Det bliver ikke en kamp, som Georgi Bushchan kommer til at se flere gange resten af sit liv. Ved 1-0-målet gjorde han givetvis chancen større for hollænderne med sit indgreb, og han ville nok ønske, at han havde klaret hovedstødet til 3-2 en del bedre.

Kampens detalje:
Scoringen til 2-1 fra ukrainske Yarmolenko er helt klart den bedste scoring hidtil i slutrunden, og selvom vi stadig er tidligt inde i turneringen, så kan det ende som det bedste overhovedet.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020