• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Lasse Sylvest Mikkelsen

Bedst og værst: Han er bare den bedste på banen

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem Ungarn og Frankrig

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Ungarn - Frankrig 1-0 (1-0)

1-0 Attila Fiola (45+2.)
1-1 Antoine Griezmann (66.)

Kampens bedste

Ungarn

Attila Fiola satte selv angrebet i gang, brugte en spilstation og spurtede op langs venstrekanten og bragte overraskende Ungarn foran. Defensivt gjorde ungarerne det rigtig godt i første halvleg, men efter pausen faldt de muligvis for langt tilbage, og det kostede. Derfor fortjener Fiola en ekstra anerkendelse for sin scoring.

Frankrig

Kylian Mbappe er bare en farlig mand, og det var tydeligt, at Ungarn havde besluttet at dække ham tæt - og gerne med flere mand. Men den franske angribers klasse fornægter sig ikke, og når han stod over for to, tre eller fire mand, så fandt han flere gange en medspiller fri foran mål. En flot kamp af den franske angriber, der måske ikke scorer mange mål i denne turnering, og man ka argumentere for, at han skylder et mål i denne her kamp, men den bedste på banen, det var han.

Kampens detalje

Kylian Mbappe havde mange lækre berøringer og aflevering gennem kampen, men den bedste var alligevel, da han efter 33 minutter besluttede sig for at afdrible 3-4 ungarer inde i feltet. Desværre var den efterfølgende afslutning ikke af lige så høj klasse

Kampens værste

Karim Benzema kom efter en halv times spil helt fri foran mål, men noget ukarakteristisk sparkede han bolden forbi mål. En kæmpe direktør der fik holdkammeraterne til at tage sig til hovedet. Han ser ikke skarp ud ved denne turnering.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020