• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Lasse Sylvest Mikkelsen

Bedst og værst: Kom Depay endelig igang?

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem Holland og Østrig i gruppe C.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Holland - Østrig 2-0 (1-0)

1-0 Memphis Depay (11.) 
2-0 Denzel Dumfries (67.)

Kampens bedste

Holland

Memphis Depay blev afgørende for hollænderne, og hans havde oftest foden med i de situationer, hvor Holland blev farlige. Han har ikke for alvor spillet sig ind i turneringen endnu, men hvis han kan bygge videre på indsatsen mod Østrig, så venter der nordmakedonerne en hård opgave. Denzel Dumfries er også værd at nævne, når han fremtvinger et straffespark og scorer for anden kamp i træk. Et sandt løbemonster.

Østrig

Østrig ligner bestemt ikke et hold, der har noget at gøre ved det her EM, medmindre modstanderen hedder Nordmakedonien. En totalt energiforladt indsats fra ellers teknisk stærke spillere som David Alaba og Marcel Sabitzer. Christoph Baumgartner stod for østrigernes største chance, hvilket måske ikke siger så meget, men fortjener at blive nævnt.

Kampens detalje

Østrigs målmand Daniel Bachmann holdt østrigerne inde i kampen med en flot redning efter en times spil, da Stefan de Vrij tæt under mål fik panden på bolden. Ganske vist sad bolden tæt på målmanden, mens han viste hurtige reaktionsevner og fik afværget situationen. Han gættede også, hvilken side Memphis Depay sparkede i på straffesparket ved 1-0-scoringen, men han havde nok aldrig taget den alligevel.

Kampens værste

David Alaba og Memphis Depay må selv slås om, hvem der skal løbe med den endelige titel som kampens værste. Davide Alaba begik et klodset straffespark ved at træde Denzel Dumfries over tæerne på lige akkurat inde i feltet. Omvendt skylder Depay sine hollandske holdkammerater en omgang for sin giga-afbrænder kort før pausen. Han skulle blot sætte en inderside på bolden tæt på mål, men bolden røg i stedet langt over. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020