• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Victor Risager

Bedst og værst: Lige til at få kuldegysninger af

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem Ungarn og Portugal.

Af Victor Risager

Ungarn - Portugal 0-3 (0-0)
Raphael Guerreiro, 0-1 (85.)
Cristiano Ronaldo på straffe, 0-2 (87.)
Cristiano Ronaldo, 0-3 (90.)

Kampens detalje
Ungarn
Ungarn overlod boldbesiddelsen til Portugal i store dele af kampen, men de forsvarende EM-mestre havde svært ved at dirke værternes defensiv op. Især en spiller som stopperen Endre Botka, der til daglig spiller for Ferencvaros, leverede en flot præstation med gode tacklinger, clearinger samt duelstyrke. Også Peter Gulacsi i målet diskede op med et par fine redninger.

Portugal
Bruno Fernandes har netop færdiggjort en flot sæson hos Manchester United, men selvom han spillede næsten 60 kampe for den engelske klub, har han stadig energi. I hvert fald var den portugisiske midtbanestjerne sit lands bedste mod Ungarn. Bruno Fernandes skabte en del chancer, og han havde også noteret sig for minimum én assist med lidt skarpere holdkammerater.

Kampens værste
Portugals mandskab er spækket med stjerner, men et par af dem formåede ikke at slå til mod Ungarn. Diogo Jota og Cristiano Ronaldo misbrugte et par store chancer. Især førstnævnte leverede en indsats, der var lige til glemmebogen, og Liverpool-angriberen lykkedes ikke med meget. 

Kampens detalje
Der har været tilskuere til alle kampene ved EM, men hold nu op, hvor var det fantastisk at se en kamp for helt fyldte tribuner. 60.000 fans havde fundet vej til lægterne på Puskás Aréna i Budapest, og det kunne mærkes. Når der kom en hård tackling eller en stor chance, kom et brøl fra tilskuerne. Det var lige til at få kuldegysninger af. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020