• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Locatelli ejede kampen

Foto: Getty Images

Italien er videre ved EM efter en sejr på 3-0 over Schweiz. Tipsbladet.dk ser nærmere på kampen her.

Af Oliver Okstrøm

Italien - Schweiz 3-0 (1-0)
1-0 Manuel Locatelli (26.)
2-0 Manuel Locatelli (52.)
3-0 Ciro Immobile (88.)

Kampens bedste:

Italien:
Denne kamp tilhørte Manuel Locatelli og ingen anden. De to scoringer gør det sådan set alene, men han kommer nok aldrig til at glemme den kamp, selvom der godt kan komme ligeså store kampe for ham. Han var den største på banen fra sin position på midtbanen. Blev skiftet ud til sidste i kampen med helt fortjente stående klapsalver.

Derudover skal oplæggeren til 1-0-målet - holdkammeraten fra Sassuolo - Domenico Berardi, og den højrefodede og offensivt indstillede venstreback Spinazzola ligeledes gjorde sig særdeles godt bemærket i kampen. Immobile skal også nævnes for sit mål.

Schweiz:
Det lignede godt nok, at Granit Xhaka havde tabt et væddemål af en slags med sit afblegede hår, men han var alligevel godt kørende i opgøret. Dog ikke det helt vilde fra midtbanespillerens side.

Indskiftede Steven Zuber havde desuden også en del fine aktioner, som var med til at sætte lidt gang i schweizernes spil, som ellers ofte blev lukket helt ned af italienernes forsvarseksperter.

Kampens værste:
Der var mange af Schweiz' spillere, som kom til at se dårlige ud, og en af dem, som var meget udfordret var højrebacken Kevin Mbabu, men der er også en spiller som Breel Embolo, som virker som et fremmedlegeme til tider.

Kampens detalje:
Målet til 1-0 var tæt på kunst. Først spiller Locatelli en bold fra midten af banen ud til Berardi på kanten - uden bolden rører jorden. Dernæst tager Berardi bolden frem og spiller en stormende Locatelli fri foran mål. Bum. Sådan skal det gøres. Målet kan ses øverst i artiklen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020