Video : Tipsbladet
EM

Bendtner til landsholdet: Sig det nu som det er

Samtidig er der en kritik af det, som landsholdet har lavet forud for EM.

Danmark kom haltende fra land ved EM-slutrunden, da man måtte nøjes med 1-1 mod Slovenien i den første gruppekamp. Efter kampen har kritikken handlet om blandt andet det sene tidspunkt for den første udskiftning.

Kritikken er blevet affejet af landstræner Kasper Hjulmand, og det ærgrer den tidligere bomber for Danmark, Nicklas Bendtner, at man ikke bare erkender, hvordan det hænger sammen. Det fortæller han i sin podcast 'Stolpe ind'.

- Jeg kan heller ikke selv holde det ud. Problemet er, at når man har kærlighed til sine venner på holdet og sit land, og man så ikke kan gå ud og måske bare lægge sig fladt ned og sige, at den tager man på sig, siger han og fortsætter:

- I stedet for det der snakken udenom hele tiden. Det er jeg ikke stor tilhænger af. Lad os nu bare sige, hvordan det er - og hvordan det hænger sammen, lyder det fra Nicklas Bendtner.

Når det kommer til landsholdets forhold til pressen, så undrer det ham, at man har brugt så meget tid på at lave klips med rettighedshavere, hvor man skal sidde og gætte landsholdssange og tale om hinanden.

- Jeg må også bare sige, at jeg føler, at de laver lidt samme fejl igen. Hvorfor skal pressen invitereres så meget ind? Hvorfor er det, at vi skal høre om alt muligt ligegyldigt pis. Lad os nu bare fokusere på fodbold, forklarer han.

Han mener dog, at det, som landsholdet lavede i Tivoli - med ham selv som deltager - var det eneste, som har været i orden at lave.

- Det synes jeg var fedt. Vi skulle ikke have lavet alt det der andet. Vi sender landsholdet afsted i Tivoli, og vi snakker fodbold, og så kan der komme lidt inde i Tivoli, hvor vi laver lidt sjov og giver noget tilbage til fansene, hvor vi er i et andet segment. Ikke alt det andet snot, fastslår Bendtner.

Næste opgave for Danmark er mod England, som spilles torsdag klokken 18.