Video : Tipsbladet
EM

Blæst bagover: Han ligner den gamle Eriksen

Christian Eriksen ligner den bedste version af sig selv, lyder det fra den tidligere Manchester United-spiller Paul Parker.

Hans berettigelse på landsholdet har været til debat.

Christian Eriksen har dog ladet sine fødder tale, og det er da også de færreste, der stiller spørgsmålstegn ved hans betydning for det danske landshold.

Spørger man fodboldekspert og tidligere Manchester United-spiller Paul Parker, hersker der da heller ikke nogen som helst tvivl om at Christian Eriksen i øjeblikket ligner den bedste version af sig selv. 

- Hans præstationer har været fantastiske for Danmark, og han ligner den gamle Eriksen. Folk i England siger, at han er for gammel, men det er så latterligt. Han er der 100%. Det handler bare om, hvem han spiller med, siger eksperten og tilføjer.

- Det må have været fantastisk for Morten Hjulmand at spille med Eriksen, som han med garanti respekterer virkelig meget. Eriksens tilstedeværelse bragte det bedste frem i Hjulmand.

Morten Hjulmand blev da også dagens helt i skysovs, da han scorede det udlignende mål mod England på et langskudsmål. 

Det er da ikke kun på landsholdsniveau, at den danske midtbanemotor har gjort sig opmærksom på sig selv. Også for klubholdet Sporting Lisabon har han haft en stor indfyldelse på, at klubben er blevet portugisiske mestre, hvilket heller ikke er gået ubemærket hen i Manchester United, der tidligere har været kædet sammen med Morten Hjulmand.

En transfer, som Paul Parker byder hjerteligt velkommen. 

- Manchester United rygtes jo til at være ude efter ham, og som han har spillet i Sporting, i forhold til hvad jeg kan læse mig frem til, så ville det være en fornøjelse at se ham i klubben. En dansk trio med Hjulmand, Eriksen og Højlund ville bringe det bedste frem i hinanden i Manchester United, afslutter Parker. 

Danmark spiller næste sidste og afgørende gruppespilskamp mod Serbien på tirsdag klokken 21:00.