Video : Tipsbladet
EM

Dansk darling blev bænket: Var selvfølgelig sur

Joakim Mæhle var frustreret og skuffet, da han blev bænket i kampen mod Slovenien.

FREUDENSTADT (Tipsbladet): Lidt af et chok ramte Mæhle og fodbolddanmark inden den første EM-kamp.

Joakim Mæhle har været fast inventar i den danske startopstilling under Kasper Hjulmand, men i EM-åbneren var han blevet henvist til bænken.

I stedet havde Alexander Bah og Victor Kristiansen fundet vej til startopstillingen, og det var selvfølgelig skuffende for den danske darling.

- Jeg synes ikke, det var et wakeup call, for jeg synes ikke, jeg har spillet mig af holdet. Det er altid frustrerende at starte ude, specielt til en EM-slutrunde. Det er noget af det, man allerhelst gerne vil spille, men jeg ved også, det ikke er første gang, jeg starter ude og bliver skuffet, men det handler om at stå klar, når træneren kalder på en, og vise, at man også er der i lidt hårdere perioder.

- Jeg synes ikke, jeg har spillet nogen dårlige kampe. Jeg har scoret lidt mindre, men det er sådan, det er. Jeg har ikke spillet mig af holdet, men der er stor konkurrence på holdet, og det skal der være, og det holder os allesammen i gang. Selvfølgelig var jeg skuffet, men man skal stå klar, når træneren kalder på en. 

- Selvfølgelig var jeg sur, og selvfølgelig var jeg skuffet og frustreret. Jeg ville gerne spille kampen, men sådan er det nogle gange. Der er 11, der skal spille, og der er flere, der skal sidde på bænken, siger Joakim Mæhle.

Artiklen fortsætter under billedet...

Humøret var godt, da Joakim Mæhle troppede op foran pressen fredag formiddag. Foto: Malte Dunk

I torsdagens 1-1-kamp mod England var Joakim Mæhle dog tilbage i startopstillingen. Her lagde Danmark en fabelagtig præstation for dagen, og det er også glæden over det gode spil, der fylder mest hos Joakim Mæhle dagen derpå.

- Jeg er super tilfreds med allesammen. Jeg synes, det var en helstøbt indsats – også dem der kom ind. Der er ikke nogen, der gemmer sig, og alle tilbyder sig. Vi stod super stærkt defensivt, og selvom England havde bolden, så var vi farlige i vores kontra. Når vi havde bolden, angreb vi rigtig rigtig godt, og vi stod godt i restforsvaret, så over hele banen var det en solid indsats, siger Joakim Mæhle.

Mæhle og resten af holdet skal spille sidste gruppekamp tirsdag, hvor Serbien er modstanderen.