• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Victor Risager

Dansk EM-modstander: Nu eller aldrig

Foto: Getty Images

Det kan meget vel være nu eller aldrig for det belgiske landshold, hvis de skal sikre sig slutrundesucces, lyder det.

Af Victor Risager

Det danske landshold tager hul på EM lørdag mod slutrundedebutanterne Finland, men Kasper Hjulmands mandskab er også i gruppe med en af de helt store favoritter til titlen: nemlig Belgien.

Og i den belgiske landsholdslejr er der et pres på at vinde slutrunden i år. Sådan siger Leander Dondencker ifølge Het Nieuwsblad.

I flere år har Belgiens nydt godt af en “gylden generation” af spillere, men efterhånden har en del af de helt store stjerner rundet 30 år. Det gælder blandt andet Kevin de Bruyne, Eden Hazard, Dries Mertens, Jan Vertonghen og Axel Witsel, mens Romelu Lukaku er blevet 28 år. EM 2020 kan således være nogle en af stjernernes sidste chancer for slutrundesucces.

- Styrken i denne gruppe er, at der er en enorm mængde kvalitet, siger midtbanespilleren Leander Dondencker ifølge Het Nieuwsblad og tilføjer:

- Der er et stort udvalg af spillere i den kvalitet. Vi har målfarlig angriber, stærke forsvarere, men frem for alt har vi viljen til at vinde trofæet. Denne vilje er blevet meget stærkere. Gruppen indser, at denne turnering kan være nu eller aldrig.

Belgien indleder slutrunden mod Rusland lørdag, inden de møder Danmark torsdag den 17. juni. Slutteligt skal de spille mod Finland mandag den 21. juni.   

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020