• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Sebastian Stanbury

- Der bliver drukket SÅ meget vodka i Finland nu

Foto: Getty Images

Det danske landshold skal bestemt ikke tage fejl af de finske landshold, der kommer til at give alt for præstere godt ved EM, mener dansk Superliga-boss.

Af Sebastian Stanbury

Det danske landshold er ganske store favoritter mod de slutrunde-debuterende finnere i EM-gruppe B's første kamp lørdag klokken 18. 

Tipsbladet har haft stor fokus på kampen og de finske spillere, der har eller har haft en tid i dansk fodbold. To af de danske fodbold-personligheder, der har haft masser af finske spillere tæt på sig i karrieren, er FC Midtjylland-direktør, Claus Steinlein og tidligere Superliga-træner og sportsdirektør Troels Bech. 

Claus Steinlein tror ikke på, at det finske landshold kommer til at falde igennem ved EM-slutrunden - han advarer blandt andet det danske landshold.

- Jeg tror, man skal passe rigtig, rigtig meget på finnerne. Jeg snakkede meget med Tim (Sparv - tidligere FCM-anfører, red), da de kvalificerede sig til slutrunden. Han blev ved med at sammenligne med, da Danmark kom til EM og VM for første gang i Frankrig og Mexico.

- Hele Finland koger. Der er folkefest, og der bliver drukket så meget vodka i Finland lige nu, fordi de skal være klar til den slutrunde.

- 11 finner, der kun arbejder for én ting, for Finland; det bliver en stor mundfuld. Jeg tror, de kommer til at overraske. Forhåbentlig ikke i den første kamp, men i de næste. For det bliver 11 finner, der kæmper for fædrelandet og mere til, siger FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein til Tipsbladet.

Troels Bech er knap så optimistisk på Finlands vegne.

- Det må være nogle af de mest undertippede. Man skal ikke tage fejl af, at de kvalificerede sig, fordi de var vældig gode, og de var også gode i deres pulje i Nations League.

- De har jo ikke vundet en lodtrækning. Det må vi huske at respektere, men derudover vil de alt andet lige nok fremstå som turneringens største underdog, måske sammen med Nordmakedonien, siger Bech.

tb.dk er kommet med en spådom på, hvordan det hele kommer til at gå i Danmark og Finlands gruppe B - se resultatet her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020