Video : Tipsbladet
EM

Forbløffet ekspert: Ignorerer de Ronaldo?

Engelsk ekspert spekulerer i, at Portugals spillere måske ikke har særlig stor tiltro til Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo var i aktion ved sin sjette EM-slutrunde, da Portugal tirsdag aften indledte turneringen med en sejr over Tjekkiet, men superstjernen fik ikke nogen stor personlig succes i kampen.

Den 39-årige stjerne forsøgte sig flere gange, men kom ikke på tavlen.

Og undervejs i kampen bed den engelske ekspert Stuart Pearce, der kommenterede kampen for talkSPORT, også mærke i en særlig detalje.

Ifølge ham virkede Portugals spillere nemlig ikke til at være vilde med at spille bolden til Cristiano Ronaldo. 

- Det lyder måske latterligt, men måske stoler de ikke nok på Ronaldo til at blive ved med at spille ham bolden, lyder det fra en overrasket Stuart Pearce ifølge talkSPORT. 

- Der har været tidspunkter i kampene, hvor han har vist, at han er klar til at modtage bolden, og de har ikke spillet bolden ind fødderne på ham.

- Der var en situationen med Bernardo Silva… Bernardo Silva havde bolden i midtercirklen, Ronaldo løb afsted. Jeg tænkte, "Hvis det her var for ti år siden, ville du lægge den i dybden foran ham, og så ved du godt, at han vil nå den og score”. Men [Silva] lavede ikke afleveringen, og jeg fandt det ret mærkeligt.

Cristiano Ronaldos står noteret for 130 mål i 208 kampe for Portugal, og han har det seneste halvandet år scoret mål på samlebånd i Saudi-Arabien for Al Nassr.

I tirsdagens sejr over Tjekkiet kunne han se Francisco Conceicao score det afgørende mål til 2-1 i overtiden, efter at Lukas Provod bragte Tjekkiet foran efter en time og et selvmål af Robin Hranac kort efter bragte balance i regnskabet.