Video : Tipsbladet
EM

Fravalgt af Hjulmand: Jeg er i min bedste alder

Club Brugge-danskeren Casper Nielsen har tidligere været inde omkring det danske landshold, men han kom ikke med til slutrunden i Tyskland. Nielsen fortæller til Tipsbladet, at man ikke kan håbe på noget i fodboldverdenen.

Danmark kom videre fra gruppen, men så sluttede festen for de danske spillere ved EM efter nederlaget til Tyskland i ottendedelsfinalen.

Kasper Hjulmand måtte inden EM foretage mange fravalg til EM-truppen, og et af dem var Casper Nielsen, der tidligere har inde omkring det danske landshold.

Club Brugge-profilen fortæller dog til Tipsbladet, at han ikke havde sat næsen op efter noget.

- For at være ærlig fylder jeg ikke mit hoved med det. Vi havde en rigtig lang sæson med mange kampe, og mit fokus er i klubben.

- Det har jeg også lært. Det kan godt være, at man kan håbe på ting, men jeg har også lært i fodbold, at man ikke skal håbe på noget.

- Der er nogle ting, der ikke er op til dig selv, og det må jeg tage, når det kommer dertil. Jeg havde fokus på min ferie, og her i Belgien har man ikke ret meget ferie, så det handler om at udnytte den, siger Casper Nielsen til Tipsbladet.

Foto: Alamy

God form
Den danske midtbanespiller går dog med en stor landholdsdrøm.

- Nu er jeg fyldt 30 år, og jeg er vel i min bedste alder. Det fylder ikke, men man håber altid på, at man kan være med omkring landsholdet. Det er jo en kæmpe ære, men det fylder ikke i min dagligdag.

- Det er jeg meget bevidst om. Jeg kan ikke gøre fra eller til. Jeg skal bare gøre det så godt som muligt i klubben, og så må jeg se, om det er nok til at blive udtaget, siger Casper Nielsen til Tipsbladet.

Nielsen har stadig sin landsholdsdebut til gode, men han blev udtaget i marts 2022 af Kasper Hjulmand, da Christian Eriksen var ramt af corona. Dengang spillede den tidligere Superliga-profil for Union St. Gilloise.