Gravesens store tale: Vis, hvor dygtige I er!
Foto: Alamy
EM

Gravesens store tale: Vis, hvor dygtige I er!

Thomas Gravesen vil gerne have, at landsholdet ved, at der står en hel nation bag dem. Se legendens store tale herunder.

Thomas Gravesen startede i Vejle Boldklub. Han kom til Bundesligaen, spillede masser af Premier League-fodbold i Everton og var også i Celtic i Skotland. Han blev solgt til Real Madrid og spillede med Zizou, Beckham og Ronaldo og alle de andre Galaticos.

Men mest af alt er han landsholdsspiller. Tidligere. Det røde-hvide hjerte banker for Danmark og for landsholdet - og det har det altid gjort!

66 gange trak Thomas Gravesen landsholdstrøjen over hovedet. Ham var med til tre slutrunder. Han elskede hvert et sekund af landsholdet.

Så han ved, hvad han taler om, når han snakker om landsholdet og slutrunder. Han kender det pres, der er på de danske spillere. Han har mærket nationens forventninger og glæden og euforien, fodbolden og landsholdet kan skabe.

Danmark smagte på det i 2021, og det smagte godt. Nu vil vi have mere. Thomas Gravesen vil have mere.

Tipsbladets EM-ekspert kan godt virke hård, men han går altid efter bolden. For han har forventninger til det danske landshold. Det skal være et privilegie at spille i rødt og hvidt og repræsentere sin nation.

Derfor har Thomas Gravesen valgt at tale direkte til spillerne.

En tale, som forhåbentlig kan være med til at få spillerne til at se, at de er en del af noget større. At Danmark er bag dem, og at vi forventer, at de gør deres ypperste og forsvarer de rød-hvide farver.

Du kan se Gravesens tale til spillerne herunder.