Video : Tipsbladet
EM

Han har den samme vildskab som Thomas Gravesen

Tipsbladets EM-show fortsætter. Og eksperterne taler om, hvem de gerne vil se fra start, når Danmark møder Slovenien.

Hvem skal starte for Danmark, når landsholdet søndag møder Slovenien i første kamp i gruppen, der også tæller England og Serbien?

Det diskuterer panelet i dagens udgave af Tipsbladets EM-show.

Her er Thomas Gravesen og David Boysen i studiet med Benjamin Leander, der har værtsrollen i dagens show.

Og David Boysen peger på en spiller, som han mener skal starte for Danmark, selv om han bestemt ikke kan anses for at være sikker starter i Kasper Hjulmands startopstilling, nemlig Morten Hjulmand. 

En spiller, som minder David Boysen lidt om Thomas Gravesen.

- Gravesen besidder en bedre sparketeknik, men der er lidt af den samme vildskab. Det er hans gå-på-mod og fandenivoldskhed. Det er også derfor, at jeg ville vælge Hjulmand, fordi Nørgaard har brug for at være profilen, som han er det Brentford. Han har ikke helt den samme status på landsholdet. Han er ikke kaptajn, og han er også kun den næstbedste leder i forhold til Højbjerg. Der er Hjulmand ligeglad. Han går bare ind og spiller sit spil. Han skal nok passe ind - han går til den, og han passer godt i forhold til energiniveauet, siger David Boysen i Tipsbladets EM-show.

Kasper Hjulmand skal træffe en beslutning, om det er Thomas Delaney, Morten Hjulmand eller Christian Nørgaard, der skal starte ved siden af Pierre Emile Højbjerg og Christian Eriksen på midtbanen.

Delaney har altid været foretrukken, men de to andre presser sig også på. Christian Nørgaard har dog haft nogle problemer, så spørgsmålet er, hvor klar han er. Og så er der himmelstormeren Morten Hjulmand.

I Tipsbladets EM-show er der også gennemstilning ned til reporter Ole Hoffskov, der blandt andet fortæller lidt om status på Christian Nørgaard.

Og så vender studiet også åbningskampen, hvor Tyskland blæste Skotland af banen. Ligesom der ses frem til de kommende EM-kampe.

Se hele showet i videoen øverst til denne artikel.