Video : Tipsbladet
EM

Hjulmand: Blev bekymret om træningsbanen

Han stoler dog på, at banen i Tyskland når at blive præcis som den skal være.

Der ventede et særligt syn for landstræner Kasper Hjulmand, da han fik set, at det var nødvendigt at skifte en del af græsset ud på den træningsbane, som det danske landshold skal benytte i Freudenstadt i Tyskland under EM-slutrunden.

Sådan en besked var ikke lige det, som gav den bedste følelse. Det fortæller han om i et interview i Tivoli på TV 2 Sport X.

- Det er klart, at når jeg får det at vide, så bliver jeg selvfølgelig også bekymret. Men jeg har fået at vide - både fra vores egne og fra UEFA - at de lover, at banen klarer alle tests og at den er præcis, som den skal være, siger han og fortsætter:.

- Når jeg får det at vide, så stoler jeg på det. Medmindre jeg ser noget andet. Så jeg har fået at vide, at den er klar, og der burde ikke være nogen problemer, lyder det fra Kasper Hjulmand.

Han fastslår endvidere, at han ikke bliver irriteret over, at rullegræsset i Tyskland nu er i gang med at blive udskiftet.

- Ikke lige nu. Når jeg får at vide, at det er sådan, så gider jeg ikke gå og bekymre mig og blive irriteret over noget, som jeg ikke ved noget om. Så når jeg får at vide, at det er sådan, det er, så må jeg stole på, at de fortæller mig sandheden, fortæller Hjulmand.

For godt to uger siden var Tipsbladet på besøg i byen, hvor det danske landshold skal have base, og her var der på det tidspunkt bare en blanding af jord og sand. Siden er der blevet lagt græs, hvoraf noget af det havde en forkert farve, så det bliver nu skiftet.

Prisen på den nye træningsbane har en pris på 1,9 millioner kroner.