Hodgson bedst betalte træner til EM - Ruslands arbejder gratis
Foto: Ivan Sekretarev/Polfoto
EM

Hodgson bedst betalte træner til EM - Ruslands arbejder gratis

Englands manager Roy Hodgson er den EM-træner, der tjener flest penge til EM, mens Ruslands landstræner Leonid Slutsky arbejder gratis.

Englands manager Roy Hodgson er den EM-træner, der tjener flest penge om året. Hodgson får en løn på 37,5 millioner kroner om året. Nummer to på listen er den kommende Chelsea-manager Antonio Conte, som får 34,2 millioner kroner om året. Nummer tre, som er Tyrkiets landstræner Fatih Terim, får 26 millioner kroner om året.

Verdensmestrene Joachim Löw og Vicente Del Bosque følger dernæst på listen, som tjener henholdsvis 23,8 og 22,5 millioner kroner om året. 

Slovakiets Kozák, Ukraines Fomenko og Rumæniens Iordanescu tjener alle under 1,5 millioner kroner om året. Men mest spændende er det imidlertid med Ruslands landstræner, der arbejder gratis. Rygter går imidlertid på, at Slutsky får provisionsløn. Hvordan provisionslønnen er skruet sammen, vides ikke. Slutskys løn - eller mangel på samme - står imidleritd i slående kontrast til den tidligere russiske landstræner Fabio Capello, der var den bedst betalte landstræner i Ruslands historie.

Læg i øvrigt oveni Slutskys måske gratis tjans som russisk landstræner, at den 45-årige landstræner også er træner for CSKA Moskva, som han førte til det russiske mesterskab i denne sæson. Slutsky har stået i spidsen for CSKA Moskva siden 2009.

Ungarns landstræner Bernd Stock var den eneste landstræner, Finance Football ikke kunne få informationer om.

Her kan du se hele listen over EM-trænere og deres løn.