• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Victor Risager

Hollandsk stjerne: Lad Eriksen være i fred

Foto: Getty Images

Christian Eriksens tidligere holdkammerat har også fået indopereret en hjertestarter. Han mener, at folk ikke bør spekulere over Eriksens fremtid.

Af Victor Risager

Christian Eriksen kollapsede for lidt over en uge siden på banen mod Finland med et hjertestop, og siden har den danske landsholdsstjerne været på operationsbordet for at få indopereret en hjertestarter.

Det har siden sat gang i en masse spekulationer, i og med at den italienske Serie A, hvor han spiller for Inter, har strenge krav til atleter med hjerteproblemer.

Og de spekulationer skal stoppe nu. Det mener den hollandske stjernespiller og Eriksens tidligere holdkammerat, Daley Blind, som selv har fået indopereret en hjertestarter og fortsat spiller for Ajax.

- Da dette skete med mig, fortalte hele verden mig, at jeg var færdig som spiller, og at jeg ikke ville være i stand til at spille igen. Se hvor jeg er i dag. Derfor siger jeg til alle: Lad Christian være i fred, siger Daley Blind ifølge football.london.

Daley Blind fortæller også ifølge mediet, at han var særdeles påvirket af Eriksens kollaps.

- Billederne fra København - med Christian liggende på græsset - påvirkede mig meget. Disse billeder var så genkendelige for mig. Det var så virkeligt igen. Det var derfor, det var så følelsesladet for mig.

- Jeg var nødt til at klatre over en stor, mental forhindring, før jeg kunne klare at spille den efterfølgende dag for Holland i vores første gruppekamp. Alle følelser kom ud. Jeg er stolt af mig selv, at jeg formåede at spille så længe i den kamp. Jeg gjorde det, men det var svært, siger han.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020