Video : Tipsbladet
EM

Hylder Eriksen: De andre har trukket ham ned

Ifølge den tidligere Manchester United-spiller Paul Parker viste Christian Eriksens præstation mod Slovenien, at den danske stjerne er blevet trukket ned af holdkammeraterne og omstændighederne i Manchester United.

Hans kontrakt med Manchester United løber en sæson mere, men Christian Eriksen har med stor sandsynlighed spillet sin sidste kamp for 'De Røde Djævle'. 

Sådan lyder vurderingen fra den tidligere Manchester United-spiller Paul Parker. 

- Hvis ten Hag får lov til at rykke holdet fremad og hente de spillere de spillere, han vil, så tror jeg, at han kommer til at sige farvel til Christian Eriksen. Han vil ikke kunne tilbyde Christian Eriksen den regelmæssige spilletid, som han har brug for, siger Paul Parker til Tipsbladet og fortsætter:

- Eriksen vil selvfølgelig gerne spille så meget som muligt, før hans tid som spiller er forbi. Han har brug for at spille regelmæssigt, og han er en af de spillere, der har brug for at blive passet på, i takt med at han bliver ældre. 

Christian Eriksen sad i sidste sæson på bænken i lange perioder, men ifølge Paul Parker kan man ikke komme udenom, at den danske landsholdsstjerne har haft en stor karriere. 

- Hvis United vil bevæge sig fremad, så burde de ikke sige: 'Vi har brug for Christian Eriksen'. Og det er ikke for at være respektløs overfor ham, for han er uden skyggen af tvivl en stor spiller. Det er ikke et mærkat, jeg kaster løst omkring mig, men han har været en fremragende spiller, siger Paul Parker. 

Ifølge Paul Parker viste Christian Eriksens scoring mod Slovenien, at den 32-årige dansker stadig har masser af kvalitet. 

- Det mål, han scorede for Danmark, viser, at hans form for Manchester United blev trukket ned af dem omkring ham og af den tilstand, klubben var i.

- Hans førsteberøring med brystkassen gav ham muligheden for at afslutte med det samme, og det var som at se en centerforward, lyder det afslutningsvist fra Paul Parker. 

Christian Eriksen skal næste gang i aktion torsdag klokken 18.00, hvor Danmark møder England i den anden gruppekamp under EM.