• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Oliver Okstrøm

Island udfordrede Polen: Spanien og Frankrig vandt

Foto: Getty Images

De sidste ting er nu ved at være testet for holdene forud for EM-slutrunden.

Af Oliver Okstrøm

EM er lige om hjørnet, og de forskellige deltagerlande er i øjeblikket ved at få lagt sidste hånd på deres forberedelser. Tirsdag var lande som Polen, Spanien og Frankrig i kamp forud for slutrunden.

For spaniernes vedkommende var det et landshold, som ikke var til at kende efter corona-tilfældet i truppen, Sergio Busquets, måtte forlade truppen. Derefter blev det meldt ud, at U21-spillere ville være til kampen mod Litauen.

Sådan blev det også, men selvom det var de unge spaniere, der blev kastet i kamp, så havde modstanderne fra Baltikum ikke en chance og tabte med 0-4. Her var det med Guillamon, Brahim Diaz, Miranda og Puado som målscorere.

Endvidere vandt Frankrig efter stor dominans blev 3-0 over Bulgarien med FCM-spilleren Bozhidar Kraev på holdet. I det opgør kunne det sagtens være endt med en større sejr, men målene fra Griezmann og to sene kasser fra Giroud.

Endelig spillede vandt Tjekkiet med 3-1 over Albanien, mens Polen og Island spillede 2-2, hvor en anden FC Midtjylland-spiller var i kamp i form af midtbanespilleren Mikael Anderson, som på det seneste er blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra heden. Ham vil midtjyderne dog gerne beholde. Læs mere om det her.

EM begynder på fredag med en åbningskamp mellem Tyrkiet og Italien.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020