Video : Tipsbladet
EM

Gravesen: - Hjulmand står med kniven for struben!

Ny dag, nyt afsnit af Tipsbladets EM-show - og denne gang er Thomas Gravesen med.

Tipsbladets EM-show fortsætter optakten til slutrunden i Tyskland.

Torsdag er tidligere topkeeper Jesper Christiansen igen med, men så er der også fornemt besøg af Tipsbaldets EM-ekspert Thomas Gravesen.

De to kender hinanden fra landsholdet, hvor de var sammen til VM i 2002 - også selvom Thomas Gravesen angiveligt ikke kunne huske, at Jesper Christiansen var med som reservekeeper dengang. 

I studiet bliver Kasper Hjulmands jobsikkerhed vendt, og her lyder det klart fra “Graver”, at landstræneren står med kniven for struben.

- Ja, det gør han! Han har haft det her landshold gennem to slutrunder og har haft rigeligt tid til at finde sit system at spille på. Det, vi har set siden Qatar, har ikke været godkendt. Den slutrunde er helt sikkert Hjulmands eksamen, siger Thomas Gravesen og tilføjer:

- Hjulmand præsterede godt til 2021-slutrunden, men efter den har han mistet stjernedrysset, der var over Danmark, og det er blevet til en leverpostej-vare, og det er ikke godt nok. Der skal vi kunne meget mere, siger den tidligere landsholdsspiller.

Derudover peger Gravesen og Christiansen også på Danmarks tre vigtigste mand og sender et råd til de danske spillere, mens reporter Ole Hoffskov er med på en forbindelse fra Tyskland og giver seneste nyt i “bane-gate”.

Se hele afsnittet i videoafspilleren øverst i artiklen.