Video : Tipsbladet
EM

Kort før EM: Det franske landshold ramt af virus

Landstræner Deschamps og offensivprofil Coman er blandt andre blevet ramt.

Det franske landsholds optakt til EM-slutrunden kører ikke ligefrem som smurt. Deres helt store stjerne Kylian Mbappe lider af et par småskader, og nu er franskmændene blev ramt af en virus.

Det skriver de franske medier L'Equipe og RMC Sport.

Her bliver der peget på, at det blandt andet drejer sig om landstræner Didier Deschamps og Bayern München-spilleren Kingsley Coman. Helt præcist bliver det fortalt, at det er en virus ved navn rhinopharyngitis.

Det kan godt lyde som noget værre noget, men det er blot det, som vi i Danmark ville omtale som en forkølelse. Det betyder ikke desto mindre, at de ikke har følt sig helt på toppen, som man ville kende det fra sig selv.

Blandt andet kan symptomerne omfatte træthed, hovedpine og tilstoppet næse.

Coman har været den spiller, som har været mest ramt, og derfor kunne han ikke deltage i Les Bleus' medieforpligtelser med UEFA. Dog skulle Deschamps allerede nu have det bedre, og han vil være til stede foran pressen.

Som følge af virusen har det franske landshold anmodet om, at man holder afstand til spillerne, og den medicinske stab på landsholdet har mindet om vigtigheden af at huske at holde afstand.

Det franske landshold blev modtaget som rockstjerner ved deres ankomst til Tyskland onsdag, og ved deres træning i Paderborn er der 4000 tilskuere på plads efter anmodninger fra angiveligt 100.000 fans.

Endelig bliver det understreget, at situationen ikke vækker bekymring få dage før EM-slutrunden begynder for dem. Frankrigs første kamp er på mandag, hvor de møder Østrig i Düsseldorf.