• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Anders Dehn

Læge om Eriksen: Der har aldrig været problemer

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der har ikke været så meget som antydningen af problemer med Christian Eriksen tidligere, slår Inters læge fast.

Af Anders Dehn

Christian Eriksens kollaps i EM-kampen mod Finland kom som et lyn fra en klar himmel. Han har aldrig haft problemer med helbredet tidligere, lyder det fra lægen i hans klub, Inter.

Piero Volpi, som han hedder, siger ifølge Football Italia, at der ellers er skrappe kontrolkrav til spillerne i Italien, men at de altså aldrig har vist tegn på, at Eriksen fejlede noget.

- Eriksen vil gennemgå flere undersøgelser i de næste par dage. Det vigtigste er, at han har det godt, men der har aldrig været en episode, som på nogen måde antydede et problem, hverken da han var i Tottenham eller i Inter. I Italien er kontrollen streng, siger doktor Volpi.

Også den kardiolog, som stod for testene, da Christian Eriksen var i Tottenham, har slået fast, at intet tidligere har givet anledning til bekymring.

- Jeg tænkte: "Åh Gud. Er der noget, vi ikke har set?" Men jeg har været tilbage i alle testresultaterne, og alt ser perfekt ud, sagde Sanjay Sharma.

- Fra den dag vi skrev kontrakt med ham, var det mit job at screene og teste ham hvert eneste år. Og hans test frem til 2019 var helt normale. Der var ingen åbenbare, underliggende hjertefejl. Det kan jeg stå inde for, fordi jeg stod for undersøgelserne.

Landsholdets læge, Morten Boesen, slog på et pressemøde søndag fast, at man endnu ikke har fundet ud af, hvorfor Christian Eriksen pludselig faldt om med hjertestop. Han er blandt andet stadig indlagt, netop fordi lægerne på Rigshospitalet skal foretage flere undersøgelser.

Boesen slog ved samme lejlighed fast, at Eriksen efter omstændighederne har det godt. Læs mere om hans tilstand her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020