• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Godt nyt om Eriksen: Har set ham smile i dag

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Christian Eriksens tilstand er fortsat stabil, og han har det efter omstændighederne okay. Kasper Hjulmand fortæller, at han sågar har set Eriksen smile i dag.

Af Anders Dehn

DBU afholder netop nu pressemøde om Christian Eriksen, og der er godt nyt: Hans tilstand er fortsat stabil, og han har det efter omstændighederne okay.

Sådan lød det fra landsholdets læge, Morten Boesen, som det første på pressemødet. Han har selv talt med Eriksen et par gange i dag, sagde han.

Kort efter fik landstræner Kasper Hjulmand ordet. Han kunne desuden berette, at han også havde talt med Christian Eriksen, der trods alt havde så meget overskud, at han kunne smile.

Læge Morten Boesen fortalte desuden, at resten af holdet blev mødt af en række psykologer lørdag aften, som hjalp dem med at bearbejde oplevelsen. Derudover takkede han alle, der var med til at redde Eriksens liv på stadion og efterfølgende.

Boesen beskrev Eriksens tilstand således:

- Han er vågen og svarer relevant og klart, og hjertet slår igen.

Man har endnu ikke klarlagt, hvorfor Christian Eriksen pludselig kollapsede under EM-kampen mod Finland. Det er blandt andet derfor, han stadig er indlagt, sagde doktor Boesen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020