• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Andreas Arp

Lyden fra Parken forsvandt: Beklager nu "dybt"

Foto: Claus Bonnerup/Getty Images

NENT Group beklager nu torsdagens nedbrud på Viaplay under landskampen mellem Danmark og Belgien. Berørte kunder opfordres til at tage kontakt.

Af Andreas Arp

I uger og måneder har danskere mødt store reklamefremstød på både tv og i gaderne om, at man på Viaplay vil kunne opleve hele EM eksklusivt; alle slutrundens 51 kampe hverken mere eller mindre.

Det kan man stadig, men torsdag aften blev flere fodboldglade brugere af streamingtjenesten alligevel skuffet, da der under landskampen mellem Danmark og Belgien var problemer med både lyd og billede.

Og det beklager NENT Group, der står bag Viaplay, nu. 

- Vi oplevede desværre nogle tekniske udfordringer, som vi selvfølgelig beklager dybt. I lyset af udfordringerne opfordrer vi de af vores kunder, der var berørte til at tage direkte kontakt til os, udtaler Mette Barnes, der er vicepræsident i NENT Groups PR- og kommunikationsafdeling, i et skriftligt svar til Ekstra Bladet.

Avisen har også spurgt til årsagen til nedbruddet, muligheder for kompensation, om man skal frygte for signalet fremover og placeringen af reklamer under transmissionen. Det har Mette Barnes dog ikke kommentarer til på nuværende tidspunkt. 

Det var i midten af første halvleg i den historiske landskamp, at både kommentator- og stadionlyd forsvandt, mens flere også oplevede, at billedet gik i sort, når de forsøgte at få signalet op at køre på ny.

Danmarks næste kamp mod Rusland sendes på DR 1. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020