Video : Tipsbladet
EM

Mbappe frygtet ude indtil kvartfinalen

Den brækkede næse kan betyde en pause på omkring to uger, forlyder det.

Frankrig vandt mandag aften med 1-0 over Østrig i et opgør, hvor Kylian Mbappe stod bag 'oplægget' til det selvmål, som sikrede dem sejren. Dog blev meget af kampen overskygget af den skade, som den førnævnte superstjerne blev ramt af.

I slutningen af kampen brækkede han næsen, og de nyeste meldinger går på, at Frankrig først kan gøre brug af ham til kvartfinalen i turneringen. Det skriver RTL France.

Det var efter et sammenstød med østrigernes Kevin Danso, som sendte Mbappe i græsset, og da han kom på benene igen var det med blod i både hovedet og på trøjen. Dog viste de undersøgelser, som blev lavet på hospitalet efter kampen, at det værste var undgået.

Det franske fodboldforbund har oplyst, at det ikke er nødvendigt med en operation nu og her for ham. De første spekulationer har peget på, at han må sidde ude i fredagens kamp mod Holland, men det kan altså blive til mere.

RTL France har fra en intern kilde fået fortalt, at Mbappe kan have udsigt til en pause på omkring to uger, og dermed vil det først være i en eventuel kvartfinale, at de kan gøre brug af ham igen.

Selv har Mbappe været på de sociale medier efter mandagens kamp og spurgt sine følgere om idéer til masker. Her kunne han ikke komme uden om, at Ninja Turtles blev foreslået, som han er blevet sammenlignet med.