Video : Tipsbladet
EM

Roy Keane amok på Liverpool-spiller: Det er lort

Roy Keane kunne slet ikke forstå Andy Robertson, efter Skotland blev slaget i EM-åbningskampen.

De havde store forhåbninger og drømme, men Skotland blev knust, da man fredag aften spillede åbningskamp mod Tyskland og indledte slutrunden med et 1-5 nederlag.

Skotterne var skræmmende ringe i opgøret, hvor tyskerne havde det som blommen i et æg, og det gjorde ondt på anfører Andy Robertson fra Liverpool, der efter opgøret kunne fortælle, at man nu ville tillade sig at være skuffede over nederlaget og kampen, men derefter også begynde at se fremad.

Men for tv-ekspert og tidligere topspiller Roy Keane var det ikke en acceptabel undskyldning.

Keane er ekspert på ITV, og han forstår slet ikke, hvordan Skotland kunne komme med så lidt fight i opgøret mod Tyskland.

- Andy Robertson siger, at de ikke var aggressive nok. Det skal man jo være i fodbold, specielt når man møder et meget stærkere hold. Det handler om at være aggressiv.

- Jeg elsker at se dygtige spillere, og det, vi så med tyskerne, fordi de fik tid, var fantastisk at se på, men altså, når du spiller på det her niveau, er du nødt til at gå til den og spille fysisk.

- Det nytter ikke noget at tale om en kampplan, det er lort. Andy Robertson, det er lort, der kommer ud af ham. De vidste, hvad der var på spil inden kampen. Han siger, "vi må komme os og være sure i morgen" - nej, du skal være sur i lang tid.

- De talte inden kampen om at skabe historie - de skabte historie ved at spille så dårligt og skuffe deres manager og supportere, siger Roy Keane til ITV i nedtakten fra kampen.

Trods den elendige start kan Skotland stadig gå videre - foruden Tyskland tæller gruppen også Ungarn og Schweiz. De to hold mødes senere lørdag.