• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Lasse Sylvest Mikkelsen

Russere tvivler: Mest sandsynligt Danmark vinder

Foto: Getty Images

Der er ikke stor tiltro til det russiske landshold blandt to russiske journalister, der dækker EM-slutrunden.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Danmark har endnu det første point til gode ved årets EM-slutrunde, alligevel har de en reel chance for at gå videre på en andenplads.

Omvendt har Rusland samlet tre point sammen, men tiltroen til det russiske nationalmandskab er ikke ligefrem overvældende hos det to journalister, som Ekstra Bladet har talt med forud for kampen mod Danmark på mandag.

- Jeg ville ikke være overrasket over en 3-0-sejr - til begge hold. Alt kan ske, for Rusland er et overraskende hold, der kan tabe og vinde over alle. Det mest sandsynlige er, at danskerne vinder og måske med to mål, mener Vladimir Kolos fra Sport24.

Han vurdere, at det russiske landshold kommer til Danmark for at få et point med hjem, men han er bekymret, efter den stemning han oplevede i Parken mod Belgien.

Maxim Fridman fra Eurostavka er enig med sin russiske kollega, når han skal vurderes Ruslands chance for point i Parken.

- Rusland har nærmest ingen chance for at holde den på uafgjort i København. Jeres hold er meget stærkt lige nu, selvom det er blevet til nul point. Vi kommer for at få en uafgjort, men jeg tror ikke, Rusland kan holde stand på udebane, siger han til Ekstra Bladet.

Mens Danmark må undvære Christian Eriksen, så eren af Ruslands bedste spillere højrebacken Mario Fernandes tvivlsom til kampen, der spilles mandag klokken 21.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020