• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Torsten Kjems Hansen

Uhyggeligt: Sådan så Højbjerg Eriksen-kollapset

Foto: Getty Images

Pierre-Emile Højbjerg forstod ikke i første omgang, hvor alvorligt det stod til med Christian Eriksen.

Af Torsten Kjems Hansen

Pierre-Emile Højbjerg er en af de tre spillere, der i dag har stillet sig frem for pressen for første gang siden lørdagens voldsomme hændelse, da Christian Eriksen kollapsede i PArken og måtte modtage livreddende førstehjælp for at overleve. 

Den danske landsholdsspiller var med i det danske opspil, der netop havde været i gang, da Eriksen faldt om i græsset. Sådan oplevede Pierre-Emile Højbjerg situationen i Parken:

- Vi slår en kontra, og jeg sender Christan afsted, men det ender med at bolden ryger ud til et indkast. Jeg vender mig om og går tilbage til min posiistion. Jeg tror, at Mæhle skal til at tage et indkast, og så ser jeg, at Christian ligger der. Øjnene lyser hvidt, hvis man kan sige det - det ser helt besynderligt ud.

- Jeg ser Simon (Kjær, red) styrte afsted, og jeg ved ikke helt, hvad der sker. Jeg kan se at lægestaben styrer afsted, og Simon vitter med armene.

- Jeg står over ved trænerbænken. Jeg kan se, at der er nogle arme, der signalerer førstehjælp, og så ved man, at at der er meget alvorligt 

- Uhyggeligt og ufatteligt.

- Det vigtigste lige nu er, at Christian har det godt, lyder det fra Pierre-Emile Højbjerg.

Det ligger fast, at det danske landsholds fortsætter i EM-turneirngen på trods af Eriksens kollaps, og dermed venter der en kamp om tre dage - torsdag aften i Parken, hvor Belgien venter som modstander.

Søndag aften vandt Holland en 3-2-sejr over Ukraine - men en hollandsk spiller havde frem mod kampen været i kraftiuge overvejelser om at melde afbud til kampen på grund af Christian Eriksens uheld. Det påvirkede ganske enkelt for meget - læs mere om det her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020