Video : Tipsbladet
EM

Serbiske profiler er vilde med Danmark

Thomas Delaney fortæller, at to serbiske profiler er vilde med den måde, Danmark spiller fodbold på.

FREUDENSTADT (Tipsbladet): En skæbnedag venter Danmark.

Tirsdag skal det afgøres, om Danmark skal videre ved EM eller på flyet hjem, og nemt bliver det ikke.

Selvom Danmark vandt 3-0 i den seneste kamp mod Serbien, der var en testkamp, venter der en stor udfordring.

Thomas Delaney har et godt kendskab til Serbien, og han forventer en hårdt spillet kamp, hvor Danmark skal bevare fatningen.

- Jeg tror, det bliver en spændende kamp mod serberne, der skal ud at vinde, og os der gerne vil styre kampen. Det er to gode fodboldhold, så jeg tror, det bliver en rigtig fed kamp.

- Det bliver en kamp med meget på spil, og hvor det er vigtigt ikke at gå ned ad den vej, der hedder at ødelægge kampen. Sådan nogle kampe kan jeg godt lide, så for mig virker det som et opgør med muligheder.

- Jeg tror også, det bliver to hold, der gerne vil spille. Som jeg husker Serbien, så er det, selvom det blev 3-0 sidst, et hold der godt kan spille fodbold og holde på bolden, siger Delaney.

Thomas Delaney har spillet sammen med to serbere i Sevilla, og de er meget imponeret over det danske landshold.

- Efter den seneste kamp (mod Serbien, red.) snakkede (Nemanja, red.) Gudelj og (Marko, red.) Dmitrovic meget om, hvor godt de syntes, vi spillede. Det var også en god periode for det danske landshold der, men jeg ved også, at vi internt på holdet også har snakket om, at de, på trods af en klar sejr, også godt kunne køre os lidt rundt i manegen, siger Delaney.

En sejr vil sende Danmark videre ved EM, og det vil uafgjort efter alt at dømme også. Med et nederlag vil det se svært ud for de danske landsholdsherrer.