• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Ole Hoffskov, Lasse Sylvest Mikkelsen

- Skal jeg blive ved med at spille højre kant?

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen er i tvivl om, hvor længe han kan bruges som højrekant på det danske landshold.

EM står for døren, og det danske landshold skal allerede i aktion på dag to i turneringen, når Finland venter på lørdag.

Én af dem der forventes at starte inde i den kamp for det danske landshold, er RB Leipzig-angriberen Yussuf Poulsen, der har udviklet sig til fast mand på den danske højrekant.

Det til trods for, at han i sin tyske klub er placeret mere centralt i angrebet.

- Jeg ser på det, som jeg altid har set på det. Det, der er min normale position, har ikke været det på landsholdet på noget tidspunkt. Jeg tror, at første gang, jeg prøvede at spille central angriber, var mod Tyskland, fortæller Yussuf Poulsen og uddyber:

- Så der er ikke så meget nyt eller anderledes i det. Jeg synes, jeg kan spille alle tre positioner oppe foran. Det er ikke sådan, jeg siger, at jeg skal spille 9'eren. I bund og grund vil jeg bare gerne spille. Det er det vigtigste, men der er nogle ting, der går nemmere, når man spiller den position, man også gør til hverdag.

Men selvom den 26-årige angriber accepterer, at han er placeret ude af sin vante position, så gør han sig tanker om, hvor længe det kan blive ved.

- Jeg tænker også på, hvad der skal ske på sigt. Skal jeg blive ved med at spille højre kant? Når jeg er 32, skal jeg så blive ved med at løbe fra baglinje til baglinje? Til den tid har man ikke samme energi, som når man er 26, funderer Yussuf Poulsen.

Det tidligere Lyngby-talent er noteret for 54 landskampe gennem tiden, hvor det er blevet til otte mål. Senest scorede han i 1-1 kampen mod Tyskland i en træningskamp før EM.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020