Video : Tipsbladet
EM

Slår fast: Ingen planer om at skifte bane

Træningsbanen i Freudenstadt er i bedring, og der er ingen planer om at finde en ny, understreger holdchef.

Fodboldlandsholdet har ingen planer om at skifte træningsbane under EM, selv om plænen i Freudenstadt har mødt stor kritik.

Det slår landsholdschef Christian Nørkjær fast.

- Heldigvis er vores træningsbane i bedring, og vi havde en rigtig god træning på den onsdag, og der er derfor ingen planer om at træne andre steder lige nu.

- Vi har det godt her i Freudenstadt, stemningen i truppen er rigtig god, og vi bruger al vores energi på at gøre os klar og forberede os til den spændende åbningskamp ved EM på søndag, siger han.

Dermed forsøger landsholdet at lukke ned for snakken om banen, som har fyldt meget i dagene efter ankomsten til lejren.

- Vi vil gerne fokusere alene på kampen mod Slovenien nu, så vi har ikke yderligere at sige om banen, men jeg skal nok melde ud, hvis noget skulle ændre sig omkring træningsbanen, siger Nørkjær.

Der blev arbejdet på banen helt til det sidste, og da landsholdet mandag aften blev hyldet af gæsterne i Tivoli i København, vidste spillere og trænere ikke, hvad de skulle ned til.

Indtil nu har meldingen været, at banen ikke lever op til de standarder, som spillere fra verdenseliten er vant til. Dog er den bedre end frygtet, har spillerne påpeget.

Uefa har lovet, at der kan findes en ny træningsbane til Danmark, hvis det er påkrævet. Det kræver dog en længere køretur, end de cirka tre kilometer holdet har til banen i Freudenstadt.

Danmark åbner EM på søndag mod Slovenien.

/ritzau/