• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Kenneth Jensen

Styr på reglerne? Sådan kommer du til EM i Parken

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

EM-slutrunden står for døren, men det er en anderledes slutrunde denne gang. Vi giver her alle de vigtigste informationer om, hvordan du kommer i Parken.

Af Kenneth Jensen

For det første skal du naturligvis have en billet, hvis du skal til EM i Parken. Det giver lidt sig selv. Men derudover er der faktisk også en del andre ting at tage hensyn til.

Det er en anderledes tid med coronapandemien, og der er derfor også en del restriktioner for Parkens besøgende. Der kommer 15.900 til kampene i Parken.

Vi lister her de vigtigste af reglerne - bemærk, der kan blive opdateret undervejs af UEFA og DBU. Du kan løbende læse meget mere her.

- Alle over 15 år skal fremvise gyldigt coronapas, når man skal i Parken.

- Man skal huske at medbringe mundbind, have sin billet på telefonen via appen EURO-billetter, husk et id-kort, f.eks. pas, da man skal vise cpr-nummer i forbindelse med coronapas.

- Du skal komme i det anviste tidsrum. UEFA har tildelt tider til de forskellige billetholdere, så der kan sikres god afstand i forbindelse med indgang på stadion.

- Husk at holde afstand og spritte hænder af. Når du sidder ned på din plads, må du gerne tage din maske af. Undgå kontakt og håndtryk, sid ikke andre steder end den anviste plads og følg anvisningerne på stadion.

- Din indgang fremgår af din billet - skal du på tribune A eller D skal du via Jagtvej eller Gunnar Nu Hansens Plads for at komme til tribunen. Har du billet til tribune B eller C skal du via Blegdemsvej/Nordre Frihavnsgade for at komme til stadion.

- Ingen tasker over A4-størrelse kan medbringes inde på stadion, men din taske kan opbevares mod et beløb på 50 kroner. Der er også restriktioner på flag og andet - læs mere her. Du må eksempelvis godt medbringe en powerbank.

- Du må ikke medbringe professionelt fotoudstyr eller videokameraer. Du må heller ikke tage mad og drikke med ind. Eller heller en paraply, hvis vejret skulle være dårligt.

- Skal du drikke en øl eller en sodavand, så vær opmærksom på, at der lukkes for køb af mad og drikke 10 minutter efter pausen af opgøret.

- Ingen rygning på stadion.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020