Video : Tipsbladet
EM

Svarer igen efter nådesløs kritik

Den engelske anfører svarer på den benhårde kritik fra England-legenden Gary Lineker.

Mens der har væltet ros ned over det danske landshold efter kampen mod England, har piben haft en anden lyd på den anden side af Nordsøen. 

Den engelske presse har nemlig givet det engelske landshold særdeles hårdhændet behandling efter det uafgjorte resultat. 

En af de argeste kritikere er den tidligere engelske landsholdsspiller Gary Lineker, der til daglig dækker både Premier League og landsholdet for BBC. 

Den engelske legende gik endda så langt at kalde Englands præstation for "shit" i podcasten The Rest is Football. 

Spørger man Englands anfører, Harry Kane, skal de engelske kommentatorer dog være varsomme med at være for grove i munden - særligt dem, der ligesom Lineker, selv har båret den engelske landsholdstrøje. 

-  De (Lineker og andre kommentatorer, red.) har et ansvar. Jeg ved, at de skal være ærlige og have deres holdninger, men de har et ansvar som tidligere engelske landsholdspillere. Mange spillere ser op til dem, folk er ikke ligeglade med, hvad de siger, og de lytter til dem, fortæller Kane på et pressemøde ifølge The Sun. 

- Bundlinjen er, at vi ikke har vundet noget som nation i lang, lang tid, og mange af disse spillere har været en del af det, og de ved, hvor hårdt det er. Alt, hvad jeg vil sige, er, at de skal huske, hvordan det var at bære denne trøje, og at deres ord betyder noget, fortsætter Harry Kane. 

I sidste kamp i gruppespillet møder England Slovenien. 

Kampen bliver fløjtet i gang tirsdag klokken 21.00 - samtidig med Danmarks kamp mod Serbien.