• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Lasse Sylvest Mikkelsen

Tim Sparv: Vi droppede sejrssangen

Foto: Getty Images

Ikke overraskende var stemningen i det finske omklædningsrum trods sejren over Danmark mere dæmpet, end den havde været under normale omstændigheder.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Finland sikrede sig lørdag en sejr i deres debut-kamp ved EM, da de slog Danmark 1-0.

Men hvor der under normale omstændigheder formentlig var blevet sunget, jublet og danset over sejren, så var det en anderledes stemning, der prægede omklædningsrummet, fortæller Tim Sparv.

- Normalt, efter en sejr, så er der musik, sang og dans i vores omklædningsrum. Det var rimelig begrænset, fortæller den tidligere FC Midtjylland-spiller Tim Sparv til det finske medie Is.

Også videoanalyst på det finske landshold, Henri Lehto, fortæller, hvordan stemningen i det finske omklædningsrum var anderledes.

- Det var ikke ligefrem den normale sejrsfornemmelse, som der plejer at være. Der blev ikke sunget, hvilke ellers er meget normalt efter en sejr, siger han Is.

Sjældent har en sejr føltes så tung, men nyheden om at Christian Eriksen var ved godt mod hjalp en smule.

- Selvfølgelig nød vi sejren sammen med holdet. Vi vidste, at Eriksen havde det godt, da kampen sluttede, men vi vidste også godt, hvordan vi skulle fejre sejren, fortæller videoanalytikeren.

Henri Lehto fortæller også, at de finske spillere blev tilbudt at tale med en psykolog om oplevelserne i Parken, men søndag eftermiddag havde ingen taget imod det tilbud, og ifølge ham er stemningen blandt de finske spillere god.

Næste opgør for Finland bliver mod Rusland på onsdag i St. Petersburg.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020