• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Andreas Arp

Tusinder af klager: Rasende over Eriksen-billeder

Foto: Getty Images

Britiske BBC har modtaget over 6.000 klager efter at have vist billederne af Christian Eriksens kollaps mod Finland. Få begivenheder har før fået så mange briter til tasterne, skriver medie.

Af Andreas Arp

Christian Eriksens kollaps i Danmarks EM-premiere mod Finland chokerede en hel fodboldverden.

Så man kampen på DR 1 i Danmark kunne man som seer dog hurtigt opleve, at der blev klippet væk fra billederne af behandlingen af den danske landsholdsstjerne.

Sådan var det ikke i Storbritannien, hvor den store tv-kanal BBC blev ved med at sende fra det officielle signal, mens Christian Eriksen kæmpede for sit liv. Det har tv-stationen siden undskyldt.

Nu oplyser BBC så også, at stationen har fået hele 6.417 klager over beslutningen om at blive på tv-signalet fra Parken.

Ifølge mediet Independent er det nok til at gøre episoden til en af de TV-begivenheder, der har tiltrukket flest klager i Storbritanniens historie.

Christian Eriksen blev efter episoden kørt på Rigshospitalet, men er siden blevet udskrevet efter at have fået en hjertestarter indopereret. Han har det nu efter omstændighederne godt og er sammen med sin familie, oplyser DBU.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020