Video : Tipsbladet
EM

Uenig med Hjulmand: Der findes utallige fiaskoer

Tipsbladets EM-show lader så småt op til tirsdagens opgøret mod Serbien. Og i dagens studie vender panelet noget af det, Kasper Hjulmand sagde i søndagens mixed zone.

Findes der fiaskoer i sport?

Nej, siger Kasper Hjulmand.

Den danske landstræner udtrykte søndag sit syn, og her kom altså ordene, at fiaskoer ikke er et udtryk, der hører til i sport.

- Jeg kan godt forstå det, og jeg forstår ordvalget hos jer, og at man sætter det sådan op. Jeg har aldrig ment, at der findes fiaskoer i sport. Det eksisterer ikke for mig, lød det søndag til pressen i Tyskland.

Der findes utallige fiaskoer. Danmarks indsats i Qatar var en fiasko på mange områder. Når Brøndby ryger ud til Skagen i pokalturneringen, så er det en fiasko. Så selvfølgelig findes der fiaskoer i fodbold.

Allan Olsen
Chefredaktør, Tipsbladet

Senere forklarede han:

- Jeg er bange for at blive misforstået, og man siger, at ”nu står han og fedtspiller, og det er også fint nok, hvis vi ryger hjem”. Gu er det ej. Vi skal vinde og vi skal videre. Vi er ikke her for ikke at gå videre, så selvfølgelig synes jeg ikke, det er godt nok, hvis ikke vi går videre.

- Men at kalde det en fiasko, synes jeg ikke er det rigtige. Men det tænker jeg ikke på. Jeg regner med, at vi vinder kampen, går videre og fyrer den af.

Kasper Hjulmand pegede blandt andet på, at Tysklands to elendige slutrunder i '21 og '22 var veje hen mod at blive den bedste udgave, man kan blive.

I Tipsbladets EM-show blev Hjulmands ord diskuteret, og chefredaktør Allan Olsen er uenig med den danske landstræner.

- Der findes utallige fiaskoer. Danmarks indsats i Qatar var en fiasko på mange områder. Når Brøndby ryger ud til Skagen i pokalturneringen, så er det en fiasko. Så selvfølgelig findes der fiaskoer i fodbold.

- Men Hjulmand har benene så meget plantet, at han kan sige, at de andre også kan være gode, eller at alle har trænet godt op til det her, og sport er tilfældigheder.

- Selvfølgelig findes der fiaskoer, men han vil nok bruge sådan nogle ord som skuffende. Vi på mediesiden vil male med den store pensel og kalde en spade for en spade og en fiasko for en fiasko, siger Allan Olsen.

Nyhedschef på Tipsbladet Kenneth Jensen er enig med Allan Olsen. Han peger i øvrigt på, at Kasper Hjulmands ord minder meget om nogle ord, som en af verdens bedste basketballspillere sagde for et år siden, som tak mange overskrifter.

Se Tipsbladets EM-show i videoen øverst til denne artikel.