Video : Tipsbladet
EM

Ved at løbe på banen i glædesrus: Det er så vildt

Landsholdskollegaerne er imponeret over Morten Hjulmand og hans drømmehug.

FRANKFURT (Tipsbladet): Morten Hjulmand er på de flestes læber efter kampen mod England.

Den unge midtbanekomet scorede på et fantastisk langskudsdrøn, der nåede op på 114 km/t.

Christian Nørgaard løb og varmede op, da Hjulmand hamrede den ind, og midtbanekonkurrenten havde svært ved at blive uden for banen, da bolden røg i nettet.

Hvis man havde haft et kamera på dig, da Morten Hjulmand klappede den ind, hvad havde man så set?

- Jeg prøvede at løbe ind på banen, for hvis han nu kom over mod os, men jeg så, at han løb den anden vej, og så måtte jeg trække mig lidt tilbage igen.

- Det er det, der er så vildt i fodbold. Han spiller den plads, jeg rigtig gerne vil spille, men vi har et fælles mål om at nå så langt som muligt, og jeg mener det virkelig, når jeg siger, at jeg under den dreng den her oplevelse og det moment. Det er noget, vi allesammen drømmer om. At sparke bolden ind fra 28 meter mod England i en EM-gruppekamp. Kadeau.

- Den sad helt klistret op ad stolpen. Et fantastisk skud og et fantastisk mål, det må være en stor aften for ham, siger Christian Nørgaard.

Kasper Schmeichel kunne nede fra målet også nyde Morten Hjulmands flotte præstation i England-kampen.

- Igen spiller han en fremragende kamp. Han er kommet ind på holdet, og han har ageret som om, han altid har været der. Jeg sagde til ham, at det kun sker nogle få gange i livet at tilskuerne råber dit navn, så nyd det, for man ved aldrig, hvornår man får den chance igen, når man har scoret et mål til EM. Det er typen, han er, og det er også fedt. Der er noget ydmyghed også i det, og det er fedt, siger Kasper Schmeichel.

Danmark har nu fine muligheder for at gå videre fra gruppen. Læs scenarierne her.