Video : Tipsbladet
Europa League

Absurde scener: EL-finaledommer overfuset

Anthony Taylor, der dømte Europa League-finalen mellem AS Roma og Sevilla blev sammen med sin familie forsøgt angrebet i Budapest Lufthavn.

Onsdag vandt Sevilla Europa League-trofæet efter at have slået AS Roma i finalen. Det hele blev afgjort fra straffesparkspletten, og efter kampen var Jose Mourinho alt andet end utilfreds.

Den portugisiske cheftræner langede ud efter den engelske dommer Anthony Taylor, som passede fløjten, og i parkeringskælderen konfronterede den tidligere Chelsea-manager Taylor og råbte blandt andet:

- Tillykke, din fucking skændsel.

Det var dog ikke det mest absurde, som Taylor oplevede i Budapest.

På vej hjem til England blev dommeren chikaneret af en gruppe Roma-tilhængere, skriver Sky Sports.

I en række videoer, som er blevet delt på de sociale medier, kan man se, at der blandt andet bliver kastet en stol og en flaske i retning af Taylor og familien. Man kan også se, hvordan lufthavnens sikkerhedspersonale fører ham væk - i sikkerhed fra de vrede tilhængere.

Premier Leagues dommerorgan, PGMOL, har taget afstand fra hændelsen. I en erklæring skriver  de:

- PGMOL er opmærksomme på videoer, der cirkulerer på sociale medier, der viser Anthony Taylor og hans familie blive chikaneret i Budapest Lufthavn.

- Vi er rystede over det uberettigede og afskyelige chikane rettet mod Anthony og hans familie, da han forsøger at komme hjem. Vi vil fortsætte med at yde vores fulde støtte til Anthony og hans familie.

Se herunder video af hændelsen.