• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

Advarer BIF: Han minder om en bisonokse og bjørn

Foto: Getty Images

Casper Højer Nielsen, der spiller i Sparta Prag, peger på en holdkammerat, som Brøndby IF skal holde godt øje med torsdag.

Af Victor Risager

Brøndby IF indleder torsdag gruppespillet i Europa League mod Sparta Prag, og her skal de især være opmærksomme på tjekkernes angriber Adam Hložek. Det fortæller Casper Højer Nielsen til Discovery+.

I sidste sæson diskede den blot 19-årige angriber op med imponerende 15 fuldtræffere og otte oplæg på 19 kampe i den tjekkiske liga, og selveste Liverpool har tidligere været meldt interesserede.

Casper Højer Nielsen er selv skiftet fra AGF til netop Sparta Prag denne sommer, hvorfor han altså har set Adam Hložek imponere fra tætteste hold på træningsbanen og i kamp. Og danskeren peger altså på angriberen som en spiller, Brøndby IF skal holde særligt øje med torsdag. 

- Nu er der nogle stykker, vil jeg sige, men der er nok også nogle, der er skadede. Lad mig sige det sådan, at vores angriber Adam Hložek er voldsom. Jeg tror ikke, at der er det sted, hvor han ikke er rygtet til. Jeg hørte noget i sommer med, at de afslog et tilbud på 200 millioner.

- Han minder lidt om en bisonokse og bjørn, der kan løbe stærkt, heade og sparke hårdt, siger Casper Højer Nielsen til Discovery+.

I den indeværende sæson har Adam Hložek, der også har 10 landskampe for Tjekkiet på cv’et, scoret tre mål på 11 kampe.

Se klippet med Casper Højer Nielsen i videoen øverst i artiklen, hvor han også taler om livet i Sparta Prag og den skade, der gør, at han ikke vil komme i spil på Brøndby Stadion torsdag aften.