• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Lars Gram-Hanssen

Argentinsk stjerne om Eriksen: Jeg elsker ham

Foto: Getty Images

Sevilla-profilen Erik Lamela glæder sig over gensynet med Christian Eriksen, som argentineren var holdkammerat med i over seks sæsoner.

Af Lars Gram-Hanssen

Torsdagens Europa League-kvartfinale i Sevilla blev ikke en god oplevelse for Christian Eriksen, der var med til at tabe 3-0 med Manchester United. 

Den danske landsholdsstjerne fik dog et gensyn med en mangeårig holdkammerat fra Tottenham-tiden, idet den argentinske offensivspiller Erik Lamela nu tørner ud for Sevilla. 

Lamela og Eriksen var holdkammerater i Tottenham i mange år, idet de begge ankom til London-klubben i sommeren 2013 og var holdkammerater frem til januar 2020, hvor danskeren rykkede til Inter. 

- Vi har spillet sammen i mange år, og jeg elsker ham meget. Vi talte sammen i sidste uge, og vi talte også lidt sammen i dag. Christian er en fantastisk spiller, og det var specielt at spille imod ham, lød det, ifølge TV 2 Sport, fra Erik Lamela efter slutfløjtet. 

I interviewet peger Erik Lamela også på, at den indeværende sæson bestemt ikke har været den nemmeste for Sevilla, der tidligere på sæsonen lå til at rykke ud af La Liga. Den andalusiske klub har siden årsskiftet vist bedre takter og er nu kravlet op på 13. pladsen i tabellen. 

Efter sejren over Manchester United skal Sevilla nu møde Juventus i Europa League-semifinalen.