• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

BIF-træner: Kan skifte fire uden at svække

Foto: Getty Images

Niels Frederiksen kan ikke mærke på spillerne, at de har spillet omkring 30 kampe i efterårssæsonen.

Af Oliver Okstrøm

Brøndby kan med en sejr torsdag aften sikre sig en plads i Conference Leagues 16-delsfinaler, som der er adgang til, hvis de blågule rammer på tredjepladsen i Europa League-gruppespillet.

Her bliver modstanderen tjekkiske Sparta Prag, hvor Brøndby-cheftræner Niels Frederiksen slår fast, at der er godt med krafter, selvom de har haft et hårdere kampprogram end normalt. Det fortæller han på klubbens hjemmeside.

- Vi har haft et rigtig travlt efterår med omkring 30 kampe, men det kan man ikke mærke på spillerne. Vi føler, at vi lige nu er et rigtig godt sted, hvor vi har en trup som er frisk og har masser af vilje og tro på tingene. Derfor skal staben omkring holdet have en kæmpe ros for et flot stykke arbejde, siger han og fortsætter:

- Vores nye spillere er samtidig kommet rigtig godt ind på holdet, og lige nu er der vel tre-fire positioner på holdet, som vi kan skifte på, uden at vi nødvendigvis bliver svækket. Så vi kommer til at stille et rigtig stærkt hold i morgen med en god bænk, og vi skal se, om vi kan udnytte nogle af de tætte relationer, der er bygget op gennem efteråret til at få sejren i land, lyder det fra Frederiksen.

Han peger desuden på, at de godt er klar over, at de ikke kan bruge et enkelt point til noget, og derfor arbejdes der på forskellige planer for, hvad de skal gøre, hvis de mangler et mål undervejs i opgøret.

- Vi vil starte kampen, som vi altid gør, det vil sige, at vi ønsker at angribe kampen, men også er opmærksomme på, at vi ikke smider det hele væk fra start og kaster derfor ikke alt over bord fra første fløjt. Men det er klart, at hvis vi ikke har det resultat, vi skal bruge undervejs i kampen, så kommer vi til at satse mere, fortæller Brøndby-træneren.

Kampen mellem Sparta Prag og Brøndby spilles torsdag klokken 18.45. Se BIF-truppen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020