• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Andreas Arp

Boilesen har ikke holdt ferie: Jeg har trænet videre

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Nicolai Boilesen valgte ikke at holde et par dages fri i sidste uge som resten af FCK-truppen. I stedet trænede forsvarsspilleren videre.

Af Andreas Arp

Nicolai Boilesen har været skadet i det meste af denne sæson, og det er derfor ikke blevet til mange minutter for den 28-årige forsvarsspiller. 

Da FCK-spillere fik fire dages fri i sidste uge efter en lang sæson, trænede Boilesen derfor også videre. Han havde modsat holdkammeraterne ikke brug for pausen.

- Mandag til torsdag ved jeg ikke, om man kan kalde en ferie, men lad os sige det. Jeg har faktisk ikke holdt ferie. Jeg har trænet videre. Det havde min krop brug for, og jeg er nok ikke lige så smadret fysisk som nogle af vores andre spillere har været med så lang en sæson, siger FCK-profilen til BT.

Nicolai Boilesen har i alt spillet fem minutter i denne sæson. FCK-profilen fortæller dog, at han føler sig klar til at spille onsdag, når FC København spiller returopgør mod tyrkiske Istanbul Basaksehir i Europa League. 

Der er kampstart i Telia Parken klokken 18.55. Den første kamp endte 1-0 til tyrkerne.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus